نقش سازمان غذا و دارو در نظارت، ایمنی و سلامت مواد غذایی

0

## روز جهانی غذا: دسترسی به غذای سالم، حق هر انسانی

رییس سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت دسترسی همگان به غذای سالم، روز جهانی غذا را به فعالان این عرصه تبریک گفت.

به گزارش “سالم خبر” ، در پیام سید حیدر محمدی آمده است: امسال با شعار “حق غذا برای زندگی بهتر و آینده‌ای روشن” بر ضرورت دسترسی همگانی به غذای سالم و کافی تاکید شده است. این موضوع نقش مهمی در توسعه پایدار، رفع فقر و ارتقای سلامت جامعه دارد.

لازم است یادآور شویم که مردم مظلوم غزه در ظلم و محاصره رژیم صهیونیستی از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی، از جمله غذا و دارو محروم هستند.

سازمان غذا و دارو با نظارت بر ایمنی و سلامت مواد غذایی نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می‌کند. این سازمان با سیاستگذاری‌های مناسب می‌تواند در تولید پایدار، کاهش ضایعات و ارتقای تغذیه سالم نقش آفرینی کند.

با همت و تلاش جمعی می‌توانیم آینده‌ای عاری از گرسنگی بسازیم.

پایگاه خبری پارسی خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *