«نشر بین‌الملل» به ائتلاف «ناشران برای فلسطین» پیوست

0

## نمایشگاه کتاب فرانکفورت: صدایی برای فلسطین در قلب اروپا

در حالی که هفتاد و ششمین دوره نمایشگاه کتاب فرانکفورت در آلمان برگزار می‌شود، فضای جهان همچنان تحت تاثیر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه قرار دارد. این بار، جامعه نشر جهان با صدایی رسا، خواستار محکومیت جنایات صهیونیست‌ها و حمایت از مردم مظلوم فلسطین شده است.

ائتلافی بین‌المللی با عنوان “ناشران برای فلسطین” متشکل از بیش از 500 ناشر در نامه‌ای سرگشاده از برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب فرانکفورت خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شده است. این ائتلاف با محکومیت رژیم آپارتاید اسرائیل و جنایات ضد بشری آن علیه مردم فلسطین، از نمایشگاه کتاب فرانکفورت نیز می‌خواهد تا به این جنایات به طور آشکارا واکنش نشان دهد.

در این میان، “شرکت چاپ و نشر بین الملل” به عنوان نماینده‌ای از خانواده بزرگ سازمان تبلیغات اسلامی، با پیوستن به این ائتلاف، به طور رسمی حمایت خود را از مردم فلسطین اعلام کرد. مدیرعامل این شرکت با اشاره به ترجمه و انتشار بیانیه این ائتلاف توسط بنیاد کتاب سازمان تبلیغات اسلامی، اظهار داشت: “ما به سرعت در وب سایت اعلام شده ثبت نام کردیم و امیدواریم که اکثر ناشران جبهه فرهنگی انقلاب نیز با امضای این بیانیه، به حمایت از مردم فلسطین بپیوندند.”

سال گذشته، نمایشگاه کتاب فرانکفورت با واکنش‌های تندی از سوی جامعه جهانی مواجه شد. مدیر این نمایشگاه در بیانیه ای اعلام کرد که “نمایشگاه کتاب فرانکفورت از اسرائیل حمایت می‌کند و قصد دارد تا صدای اسرائیل را در جهان برجسته کند.” همچنین، مراسم اهدای جایزه ادبی به عدنیه شبلی، نویسنده فلسطینی، به دلیل یهودی ستیزانه بودن کتاب او لغو شد.

با توجه به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه، ائتلاف ناشران از نمایشگاه کتاب فرانکفورت خواسته است تا نه تنها رویه سال گذشته را ادامه ندهد، بلکه جنایات رژیم صهیونیستی در به خاک و خون کشیدن زنان و کودکان و همچنین بمباران مناطق مسکونی و امدادی را محکوم کند.

اسماعیل سلطانی، مدیرعامل شرکت چاپ و نشر بین الملل، با تاکید بر ارتباط مستقیم نشر با آزادی بیان و حق زندگی همه مردم جهان، گفت: “با پیوستن ناشران به این ائتلاف، مساله فلسطین با صدای بلندتری در جهان طنین انداز خواهد شد و دیگر امکان تحریف حقایق و جایگزین کردن ظالم با مظلوم وجود نخواهد داشت.”

وی همچنین با اشاره به سابقه حمایت از مردم فلسطین در شرکت چاپ و نشر بین الملل، اظهار داشت: “در سال 1398، برای انعکاس دغدغه‌های مقام معظم رهبری بویژه در حوزه کتاب، به گزاره‌ای با عنوان “مقاومت” رسیدیم و در این چند سال، همواره برای این موضوع، کتاب تولید کرده‌ایم. ما معتقدیم که مقاومت دارای قله‌هایی است که رهبران مقاومت در شمار این قله‌ها محسوب می‌شوند و اولین کتابی که چاپ و نشر بین‌الملل در دوره جدید چاپ کرد، کتاب “زبور مقاومت” بود.”

سلطانی در پایان، از تمامی موسسات و نهادهای فرهنگی کشور، بویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خواسته است تا با توجه به اهمیت موضوع فلسطین، آثار ادبی با موضوع غزه و فلسطین را در برنامه‌ها و جشنواره‌های بین‌المللی خود پررنگ‌تر کنند.

پایگاه خبری پارسی خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *