پایان جستجو؛ جسد فرد مفقود شده همدانی در تهران شناسایی شد

با تلاش مأموران پلیس آگاهی، جسد فرد مفقود شده همدانی که چند روز پیش گزارش مفقودی‌اش اعلام شده بود، در یکی از شهرستان‌های استان تهران شناسایی شد. سرهنگ کارآگاه علی اسدبیگی، رئیس پلیس آگاهی استان همدان، با اعلام این خبر، جزئیات بیشتری از این پرونده را ارائه کرد.

به گفته سرهنگ اسدبیگی، پس از اعلام گزارش مفقودی این فرد در کلانتری 11 شهرستان همدان توسط خانواده‌اش در تاریخ 8 اسفند، موضوع به طور ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت. با انجام بررسی‌ها و تحقیقات میدانی، سرانجام جسد فرد مفقود شده در یکی از شهرستان‌های استان تهران توسط مأموران پلیس شناسایی و برای بررسی‌های بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.

رئیس پلیس آگاهی استان همدان همچنین اعلام کرد که تحقیقات پلیس در خصوص چگونگی فوت این فرد همچنان ادامه دارد و اطلاعات تکمیلی در این زمینه متعاقباً اعلام خواهد شد.

پایگاه خبری پارسی خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *