صیادان مازندرانی دل به دریا زدند

## فصل صید ماهیان استخوانی در سواحل مازندران آغاز شد

با آغاز فصل پاییز و تغییرات دمایی، صیادان مازندرانی در سواحل شرقی استان، تورهای خود را در آب های خزر پهن کردند.

به گفته قاسم کریم زاده، مدیرکل شیلات استان مازندران، فصل صید ماهیان استخوانی در منطقه میانکاله بهشهر از روز گذشته، ۱۵ مهرماه، به طور رسمی آغاز شده است.

بر اساس مصوبه کمیته مدیریت صید سازمان شیلات ایران، تعاونی های صیادی پره ای که در برنامه حمایت از تکثیر طبیعی و تامین مولدین برای استخرهای سایت بندر صیادی امیرآباد و مرکز تکثیر مشارکت داشتند، پنج روز تشویقی دریافت کرده و از ۲۰ مهرماه به صید ماهی خواهند پرداخت. سایر تعاونی های صیادی پره نیز از ۲۵ مهرماه به این فعالیت خواهند پیوست.

با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی و جریانات دریایی، انتظار می رود حدود ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ تن ماهی استخوانی در این فصل صید شود.

کریم زاده در ادامه گفت: ماهی سفید، کفال و سایر گونه های ماهیان استخوانی دریای خزر، مهم ترین ماهیان صید شده در مازندران هستند.

مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه توسعه پایدار آبزی پروری، صید مسئولانه، بازسازی و حفاظت از ذخایر آبزیان دریای خزر و توسعه بازار آبزیان، از جمله ماموریت های اصلی شیلات استان مازندران است، افزود: بیش از ۴ هزار صیاد مازندرانی عضو شرکت های تعاونی پره هستند که برای کسب روزی در فصل صید به دل خزر می زنند.

کریم زاده بر ضرورت توسعه تولید بر مبنای زنجیره ارزش آبزیان در بستر فعالیت ها و دانش بنیان در سال جهش تولید با مشارکت مردم و بر فعالیت واحدهای فعال در زمینه ایجاد ارزش افزوده محصولات شیلاتی تاکید کرد.

او در پایان به اهمیت تولید پرورش ماهی برای تامین بخشی از پروتئین مورد نیاز جامعه و همچنین تولید محصولات شیلاتی با هدف صادرات اشاره کرد.

پایگاه خبری پارسی خبر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *