حقوق کارگران معدن متناسب با سختی کار باشد
## ایمنی معادن مازندران: تاکید بر آموزش، تجهیزات و حقوق کارگران
در سومین جلسه کارگروه ایمنی معادن استان مازندران، مقامات مسئول بر ضرورت توجه به ایمنی کارگران در این صنعت تاکید کردند. علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به شرایط سخت و زیان آور کار در معادن، بر لزوم شناسایی این شرایط از همان ابتدا و تامین حق بیمه کارگران از همان روز اول فعالیت تاکید کرد.
وی همچنین بر اهمیت تامین تجهیزات ایمنی مناسب توسط کارفرمایان و استفاده اجباری کارگران از این تجهیزات در حین کار تاکید کرد. بابایی کارنامی با اشاره به اهمیت آموزش مهارت های ایمنی متناسب با نوع کار به کارگران، از به کارگیری کارگران فاقد مهارت در مشاغل تخصصی، به منظور حفظ سلامت و صیانت از نیروی کار، انتقاد کرد.
وی همچنین بر توسعه آموزش ایمنی در کارگاه ها، به ویژه کارگاه های پرخطر، به صورت مستمر برای کارگران و کارفرمایان تاکید کرد. رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم سپردن معادن به افراد متخصص و واجد صلاحیت، بر تامین اعتبار لازم و متناسب برای ایمنی کارگاه ها توسط کارفرمایان، تاکید کرد.
بابایی کارنامی همچنین بر ضرورت پرداخت حقوق و مزایای مناسب به کارگران معادن، متناسب با سختی کار و شرایط کار در این بخش، تاکید کرد.
علی باقری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران، با اشاره به وجود ۲۶ شرکت معدنی تحت الارضی با حدود ۹۰ تونل در استان، از نظارت مستمر اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر تمامی کارگاهها، به ویژه کارگاه های پرخطر، با حضور ۲۷ بازرس کار خبر داد.
وی همچنین با اشاره به انجام بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ بازدید از کارگاه های پرخطر در سال جاری، بر ضرورت اجرای دقیق ماده ۸۷ قانون کار تاکید کرد. باقری از اجرای دقیق آیین نامه آموزش ایمنی کارفرمایان، کارگران و کارآموزان خبر داد و بر به کارگیری نیروهای کارگری ماهر و آموزش دیده در معادن و کارگاهها تاکید کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران، خواستار تسریع در راه اندازی پایگاه امداد و نجات ویژه معادن تحت الارضی در شهرستان آمل شد.