بازگشت ۲۳۸ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی مازندران به چرخه تولید

مدیر امور اراضی مازندران از بازگشت ۲۳۸ هزار و ۸۴۵ متر مربع از اراضی کشاورزی این استان به چرخه تولید طی دو ماه گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الله هادیان با اشاره به اجرای ۲۵۲ مورد دستور قضایی برای تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی مازندران، اظهار داشت: این اقدام با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی برای حفظ عرصه‌های کشاورزی و استمرار تولید انجام شده است.

وی افزود: این تغییر کاربری‌ها شامل مواردی همچون تفکیک، دیوارکشی، احداث بنای نیمه‌کاره، جاده‌سازی و نصب کانکس بوده است و ارزش مالی برخی از این موارد به ۹۰۰ میلیارد ریال می‌رسد.

هادیان تصریح کرد: آزادسازی اراضی کشاورزی در شهرستان‌های آمل، نور، تنکابن، عباس‌آباد، ساری، نکا، نوشهر، بهشهر، بابل، کلاردشت، محمودآباد و چالوس انجام شده است.

مدیر امور اراضی مازندران خاطرنشان کرد: این احکام با هدف حفظ و صیانت از عرصه‌های کشاورزی و تضمین استمرار تولیدات کشاورزی، با همکاری مؤثر دستگاه قضایی و نیروی انتظامی اجرایی شده است.

وی یادآور شد: آزادسازی اراضی کشاورزی در مازندران نه تنها به حفظ محیط زیست و منابع طبیعی کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در تقویت اقتصاد کشاورزی منطقه و امنیت غذایی ایفا خواهد کرد.

پایگاه خبری پارسی خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *