آبادان نیازمند مدیری کارآمد برای باشگاه نفت؛ سکوت نگران‌کننده پس از ناکامی‌ها

باشگاه صنعت نفت آبادان، پس از تجربه‌ی یک فصل ناموفق که به عدم صعود به لیگ برتر و حذف از جام حذفی انجامید، در سکوتی نگران‌کننده فرو رفته است. این وضعیت، در کنار نبود مدیرعامل، سرمربی و بازیکنان جدید، ابهاماتی را درباره آینده این باشگاه ریشه‌دار ایجاد کرده است. یک پیشکسوت فوتبال، در واکنش به این شرایط، خواستار انتخاب مدیری باتجربه و کارآمد، و نه سفارشی، برای این تیم از سوی وزارت نفت شده است.


بحران مدیریت و نیاز به تخصص

حمیدرضا حسن‌زاده، کارشناس فوتبال، با اشاره به کمبود مدیران لایق ورزشی در استان و کشور، تأکید کرد که اغلب اوقات مجبور می‌شویم به سراغ مدیرانی از سایر عرصه‌ها برویم که نتیجه آن، ضعف و کمبودهای شدید در ورزش بوده است. او معتقد است که ما هرگز شرایطی را فراهم نکرده‌ایم تا نخبگان ورزشی با تحصیلات عالیه را در چرخه آموزش مدیریت صحیح قرار دهیم، و بسیاری از این افراد با استعداد، عطای کار را به لقایش بخشیده‌اند.

حسن‌زاده با بیان اینکه باید قدر سرمایه‌های ورزشی در خوزستان را بدانیم، افزود: “ورزش ما سال‌هاست که به از دست دادن نیروهای آینده‌ساز عادت کرده است. در شرایطی که هیچ برنامه‌ای برای پرورش مدیران لایق در امر ورزش نداریم، با اصراری عجیب، اندک کسانی را که می‌توانند بارقه امید را به وجود بیاورند، به هر دلیلی از دست می‌دهیم.” وی تأکید کرد که چهره‌های ورزشی باسواد، سرمایه‌های مدیریتی ورزش هستند که اگر برای آموزش صحیح آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌شد، ورزش کشور برای سال‌ها بیمه می‌شد. اما رویه حاکم بر ورزش باعث می‌شود که این افراد یا نادیده گرفته شوند، یا پس از چند آزمون و خطا، چاره‌ای جز کناره‌گیری نداشته باشند.


سکوت باشگاه نفت آبادان و نگرانی هواداران

حسن‌زاده به سکوت باشگاه نفت آبادان پس از ناکامی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: “باشگاه صنعت نفت آبادان در سکوت به سر می‌برد و خبری از آن نیست. فعالیت خاصی هم صورت نمی‌گیرد و پس از کنار گذاشتن مدیرعامل آن نیز فعلا خبری از انتخاب مدیرعامل، جذب بازیکن و حتی سرمربی نیست. در فضای مجازی خواندم که عوامل تیم نفت می‌گویند هر چقدر با مسئولان و بازیکنان این باشگاه تماس می‌گیریم، یا گوشی همراه‌شان خاموش است یا در دسترس نیست و اصلاً جواب نمی‌دهند.”

وی این وضعیت را “آرامش قبل از طوفان” در نفت آبادان توصیف کرد و ابراز نگرانی کرد که این بی‌خبری و عدم پاسخگویی، می‌تواند به مشکلات بیشتری در آینده منجر شود.


درخواست برای مدیر بومی و کارآمد

این کارشناس فوتبال با تأکید بر اینکه مدیر بومی به هر دلیلی بهتر از غیربومی است، از مدیران تصمیم‌گیرنده در وزارت نفت و شرکت پالایش و پخش خواست تا به بدنه باشگاه نفت آبادان اطمینان بیشتری کنند. او تصریح کرد: “مدیرعامل خود را هرچه سریع‌تر از بین اشخاص کارآمد، باتجربه و با سابقه مثبت اجرایی انتخاب کنید و چنین مدیری نیاز این باشگاه است. در حقیقت، انتخاب مدیران سفارشی نه به صلاح شماست و نه به صلاح باشگاه نفت و شهر آبادان.”

حسن‌زاده معتقد است که پیگیری و حمایت از نیروهای بومی نه تنها به استفاده از توان و استعدادهای خوزستان و به ویژه آبادان در کل کشور کمک می‌کند، بلکه باعث تداوم پیشرفت استان نیز خواهد شد. وی در پایان توصیه کرد که حاشیه‌های ملال‌آوری که آبادان را در وضعیت نامناسبی قرار داده‌اند، کنار گذاشته شود. به گفته وی، شناخت نیروهای انسانی یکی از دلایل موفقیت مدیران بومی است، در حالی که یک فرد ناآشنا و غیربومی تا بخواهد درباره آبادان و معضلات و اولویت‌های آن شناخت پیدا کند، زمان و هزینه‌های زیادی از دست خواهد رفت. نکته مهم‌تر اینکه، با انتصاب افراد غیربومی، پس از پایان مأموریت آن‌ها و عزیمتشان، هیچ‌گاه امکان پاسخگویی آن‌ها نسبت به شرایط رقم خورده، عملی نشده است.

با توجه به جایگاه و اهمیت باشگاه صنعت نفت آبادان در فوتبال کشور و شور و اشتیاق مردم این شهر، آیا وزارت نفت به خواسته‌های جامعه فوتبال آبادان توجه کرده و مدیری متخصص و متعهد را برای بازگرداندن این تیم به روزهای اوج انتخاب خواهد کرد؟

مجله خبری پارسی خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/karmay/domains/pa-kh.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:145 Stack trace: #0 /home/karmay/domains/pa-kh.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(145): strtoupper(NULL) #1 /home/karmay/domains/pa-kh.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(107): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '<!doctype html>...') #2 /home/karmay/domains/pa-kh.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(155): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('<!doctype html>...') #3 /home/karmay/domains/pa-kh.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engin in /home/karmay/domains/pa-kh.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 145