بیرانوند شیرینی داده و رشوه نداده است!
## محرومیت مدیرعامل پرسپولیس: جریمهای به خاطر حرفهای غیرحرفهای
رئیس کمیته انضباطی در مورد محرومیت سه ماهه رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، از ورود به ورزشگاهها توضیح داد: حکم صادره قابل اعتراض است و تصمیم نهایی توسط کمیته استیناف اعلام خواهد شد.
بر اساس مصوبه کمیته انضباطی، جرایم مختلفی برای انواع تخلفات در لیگهای مختلف در نظر گرفته شده است. یکی از این جرایم، مربوط به مصاحبههای غیرحرفهای و غیراخلاقی است که در آن جریمههای مشخصی تعیین شده است.
به گفته رئیس کمیته، مدیرعامل پرسپولیس بعد از بازی با چادرملو مصاحبهای انجام داد که به نظر اعضای کمیته انضباطی تخلف محسوب شده است. دلیل این محرومیت، نشر اکاذیب و به کار بردن عبارتی نامناسب بوده است.
طبق قوانین، اگر فرد جریمه خود را در زمان مقرر پرداخت نکند، بعد از یک هفته اجازه فعالیت فوتبالی نخواهد داشت. در صورت عذرخواهی، محرومیت تعلیق میشود، اما جریمه مالی کم نخواهد شد.
## محرومیت بیرانوند: صحبتهای غیرحقیقی
رئیس کمیته انضباطی در مورد محرومیت یک جلسه علیرضا بیرانوند که با عذرخواهی تا پایان فصل تعلیق میشود، اظهار کرد: این محرومیت به دلیل ادعای علیرضا بیرانوند بابت مصاحبهای بود که در آن اعلام کرده بود به هیئت مدیره پرسپولیس شیرینی داده است. بعد از بازی تیم ملی، بیرانوند به همراه وکیل خود به کمیته انضباطی رفت و توضیحاتی ارائه داد.
رئیس کمیته انضباطی تاکید کرد: اگر صحبتهای بیرانوند مربوط به پرداخت رشوه باشد، باید خارج از فضای فوتبالی بررسی شود. اما بیرانوند ادعا کرد هیچ وجهی به هیئت مدیره پرداخت نشده و به فردی خارج از هیئت مدیره، رقمی کمتر از عدد اعلام شده در مصاحبه را داده است.
به گفته رئیس کمیته، از حیث مقررات انضباطی، فرقی بین افترا و نشر اکاذیب وجود ندارد و هر دو جرم با یک تنبیه همراه است. بیرانوند گفت که به یکی از اعضای هیئت مدیره پرسپولیس شیرینی داده، نه اینکه رشوه داده است. اگر او ادعای پرداخت رشوه را مطرح میکرد، از نظر کمیته انضباطی افترا یا تهمت محسوب میشد. اما ادعای او نشر اکاذیب است و باید به صراحت جرمی را به فردی نسبت دهد.
اگر بیرانوند نتواند ادعای خود را ثابت کند، این اتفاق نشر اکاذیب محسوب میشود. پروندهای در مورد پرداخت وجهی به فرد دیگری باز شده است و در حال رسیدگی است. استفاده از کلمه رشوه جرم است و در صلاحیت مراجع قضایی برای بررسی است. اگر ثابت شود رقمی پرداخت شده، باید بررسی شود که این پرداخت به چه صورت بوده است. اگر هم عددی در کار نباشد، فرد میتواند به خاطر این ادعا شکایت کند.
## دو پرونده دیگر: جعل مدرک و تخلف آرمین سهرابیان
رئیس کمیته انضباطی در مورد پرونده استفاده باشگاه پرسپولیس از مدرک پزشکی جعلی نبیل باهویی و پرونده آرمین سهرابیان، بازیکن اسبق استقلال گفت: رای آرمین سهرابیان توسط کمیته اخلاق صادر شد و به نظر من رای خوبی بود. رای سهرابیان قابل اعتراض است. در مورد نبیل باهویی، به دنبال شناسایی فردی هستیم که جعل از سوی او انجام شده و پرونده در حال بررسی است. البته این مورد به خارج از سیستم فوتبال باز میگردد و در حال بررسی است.